ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

3ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΘΕΜΑ : ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΤΑΣΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 5ΗΣ  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Ν. ΛΕΣΒΟΥ.

Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗΚΕ Η ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΡΤΙΑ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

ΣΥΝΕΠΩΣ, ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 9 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:30.

ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. (κ. ΛΑΣΚΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ) ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6943455761, ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΩΣ ΤΗΝ 21:00 ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020. ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΝΕΑ (9), ΕΠΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ. ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΜΕΛΩΝ-ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΟΜΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ, Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΚΥΡΗ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Ν. ΛΕΣΒΟΥ.

ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΜΩΣ, ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ.

ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΞΕΦΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ ΑΝΗΛΗΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

ΟΜΩΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ-ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟΣ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, Η ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΓΟΝΕΩΝ – ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΤΑ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ, ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ!

ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:30 (ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ)  ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Υ.Γ. Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟ COVID-19 KAI ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΟ Δ.Σ.