ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

3ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΡΧΙΚΑ, ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ-ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

Η  ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (Δ.Σ.) ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.

Η ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΠΤΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΕΝ ΟΦΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ, Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, ΑΠΟΝΤΩΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΣΟ ΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΕΚΛΕΓΧΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΗΞΕ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ Δ.Σ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ 3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Σ. . ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ Η ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (5€ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΑΙΔΙΩΝ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΣΥΝΕΠΩΣ, Η ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ Δ.Σ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΕΤΟΥΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ :

Α. ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ-ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ 3ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ (ΚΑΙ ΟΙ 2 ΕΦΟΣΟΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ) ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (5€ ΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ).

Β.  ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ – ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Γ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΠΤΑΜΕΛΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Ν. ΛΕΣΒΟΥ. Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

Δ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ 1/3 ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΛ. 76 ΓΟΝΕΙΣ-ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ. (229 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ * 3 = 76.333 ). ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΥΡΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.  

Ε. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΩΝ Δ.Σ. ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:30 ΕΩΣ 19:30. ΣΤΙΣ 17:15 ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΛΟΓΩ ΑΝΗΛΕΙΜΕΝΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΓΟΝΕΙΣ-ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ 5€ ΣΤΟΝ ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. (ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΙ) ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΦΟΙΤΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. (κ. ΛΑΣΚΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ) ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6943455761, ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΩΣ ΤΗΝ 21:00 ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ, ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΝΕΑ (9), ΕΠΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ. ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΑΡΤΙΑ, Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:30 ΕΩΣ 19:30 ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.

Υ.Γ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΙΑΡΧΗ Κ. ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ… ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΤΟ Δ.Σ.


Θερινή λειτουργία σχολείου

Ενημερώνουμε ότι το σχολείο είναι ανοικτό καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού κάθε Τετάρτη 09:00-12:00

StopbullyingΔώσε τέλος στον σχολικό εκφοβισμό!

Έχεις τη δύναμη.

Ακολουθήστε μας!

facebook logo 0  youtube