Διαβάστε την ανακοίνωση του υπουργείου  εδω (περιέχονται και πληροφορίες για τα τεστ δεξιοτήτων που θα πρέπει να δώσουν οι αιτούντες):

https://www.minedu.gov.gr/news/45336-12-06-20-ypovoli-aitiseon-gia-tin-eisagogi-mathiton-trion-sta-protypa-kai-peiramatika-sxoleia-gia-to-sxoliko-etos-2020-2021

Σημειώνεται ότι στην Λέσβο για την επόμενη σχολική χρονιά τα χαρακτηρισμένα ώς πρότυπα σχολεία είναι:

  • ΠΡΩΤΟ (1ο) ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
  • ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΕ.Λ. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

 

 

Ανακοινώνεται ότι οι βαθμολογίες προαγωγής και απόλυσης των μαθητών θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στα εμαιλ που δήλωσαν οι γονείς-κηδεμόνες, την Τρίτη 16/6/2020.

  • Οσοι επιθυμούν να παραλάβουν και επίσημα υπογεγραμμένο τον έλεγχο επίδοσης, θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο αφού πρώτα επικοινωνήσουν τηλεφωνικά.
  • Τα απολυτήρια θα εκδοθούν την Πέμπτη 18/6 και κατόπιν θα προωθηθούν στα λύκεια εγγραφής των αποφοίτων του γυμνασίου. Επισημαίνεται ότι η έναρξη της ηλεκτρονικής δήλωσης εγγραφών αναμένεται στις επόμενες ημέρες (θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση).

Επισημαίνεται επίσης ότι το σχολείο θα λειτουργει τις επόμενες δύο εβδομάδες μόνο Τρίτη και Πέμπτη λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων που διεξάγονται στο σχολικό συγκρότημα.

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 στις 7 μ.μ. – 9 μ.μ.

Αιθουσα εκδηλώσεων ΕΠΑΛ Μυτιλήνης
 
Η θεατρική ομάδα του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης παρουσιάζει την τραγωδία "Ελένη" του Ευριπίδη, την Τετάρτη 19/06/2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων των ΕΠΑΛ στις 7.00μμ.
Ελεύθερη είσοδος για όλους.

Θα ακολουθήσει η σύντομη εκδήλωση λήξης του σχολικού έτους για τους μαθητές και γονείς του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης.

Οι Μαθητές και Εκπαιδευτικοί του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης
Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου

Translate this webpage!

elbgdanlenfifrdehugaitlvltnoplptrosressv

Τελευταία ενημέρωση δικτυακού τόπου:

  • Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, 10:06:58.