Στα πλαίσια του μαθήματος των Αγγλικών δουλέψαμε με τους μαθητές της Γ τάξης, τα 2 τμήματα προχωρημένων, το θέμα της διατροφής, της υγιεινής διατροφής, της διατροφής των εφήβων. Στη συνέχεια ανατέθηκε στους μαθητές να κάνουν project στο e-class σε ομάδες, με θέμα “International Cuisine: what do adults and what teenagers eat in different countries around the world”. Μετά την παρουσίαση ορισμένων projects οργανώσαμε “International Cuisine Day” στο σχολείο. Στα πλαίσια αυτής της δραστηριότητας οι μαθητές επέλεξαν μια συνταγή από κουζίνα χώρας της επιλογής τους και την μαγείρεψαν. Συγκεντρώθηκαν αυτά τα πιάτα στο σχολείο, έτσι ώστε οι μαθητές να δοκιμάσουν χαρακτηριστικά πιάτα από διάφορες χώρες/κουζίνες και να εξοικειωθούν με τα ονόματα και τα υλικά των πιάτων αυτών. Ήταν μια εκδήλωση που στέφθηκε από επιτυχία.