Καλούμε όλους τους τοπικούς συλλόγους , ιδίως σχολεία με τους συλλόγους γονέων , θεατρικές ομάδες κλπ  καθώς και επιχειρήσεις που το επιθυμούν αλλά και πολίτες, να δηλώσουν συμμετοχή προκειμένου να λάβουν μέρος στις καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Μυτιλήνης που φιλοδοξούμε φέτος να έχουν ιδιαίτερο χρώμα.

 Α. Συγκεκριμένα στο μεγάλο Αποκριάτικο Πάρτι και Παρέλαση της 1 ης Μαρτίου 2020 ημέρα Κυριακή  στην πλατεία Σαπφούς  θα δοθεί μία μεγάλη συναυλία με το  δημοφιλές και γνωστό σε όλους συγκρότημα  ΟΝΙΡΑΜΑ  

Στις 15.00 το μεσημέρι της μέρας αυτή θα ξεκινήσουν τα σχήματα  που θα κατευθυνθούν στην πλατεία Σαπφούς  και θα ξεκινήσει το πάρτι για μικρούς και μεγάλους.  Θα βραβευτούν δύο σχήματα ή σχολεία απ όσους θα λάβουν μέρος  με το ποσό των 300 Ευρώ  για τις ανάγκες τους .Η βράβευση θα γίνει με κλήρωση επί τόπου με όσους θα  δηλώνουν παρόντες.

Β. Επίσης στις 22 Φεβρουαρίου 2020 ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00 στο Δημοτικό θέατρο ξεκινά και πάλι το κυνήγι  του κρυμμένου θησαυρού όπου θα δοθούν οι γρίφοι στους συμμετέχοντες.

Το παιχνίδι θα κορυφωθεί την ημέρα του Αποκριάτικου Πάρτι  την 1η Μαρτίου 2020 στην πλατεία Σαπφούς όπου θα δοθούν ανάλογα με τη βαθμολογία τα βραβεία του κρυμμένου θησαυρού με πρώτο βραβείο χρηματικό έπαθλο των 600 €.

Όλα τα βραβεία θα δοθούν παρουσία του Δημάρχου Μυτιλήνης

ΔΗΛΏΣΕΙΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ

Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ  στο τηλ. 2251037394 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και στο messenger    στο fb : Αντιδημαρχία Πολιτισμού Μυτιλήνης.

Β. ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ στο site lesvostreasure.wordpress.com

όπου θα συμπληρωθεί η φόρμα συμμετοχής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2251037394, 6989888670, 6932062146, 6980138206

                                                                                                                               Με εκτίμηση,

                                                                                                                   Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού

                                                                                                                            Δήμου Μυτιλήνης

                                                                                                                        Παναγιώτης Τσακύρης