Από τις 26 έως τις 29 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκε η σχολική εκδρομή της Γ’ τάξης του Γυμνασίου μας, με τη συνοδεία των καθηγητών Κακάμπουρα Π., Καραμολέγκου Μ., Κλειδαρά Α. και Αλεξανδρή Χ. Κατά την πρώτη μέρα, και μετά την άφιξη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, οι εκδρομείς επισκέφτηκαν το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στη συνέχεια, στο Ίδρυμα Ευγενίδου παρακολούθησαν με ενδιαφέρον στο Κέντρο Επιστημών & Τεχνολογίας το πρόγραμμα «Χημεία: Η Χημεία στην καθημερινότητα και στο περιβάλλον». Το βράδυ παρακολούθησαν στο ιστορικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την παράσταση «Ο Μισάνθρωπος» ή «Ο Πικρόχολος Ερωτευμένος» του Μολιέρου.
Έμειναν ενθουσιασμένοι από το επιβλητικό, αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και απόλαυσαν τις βόλτες τους στο γραφικό Ναύπλιο. Από το Παλαμήδι, απόλαυσαν τη θέα ολόκληρου του Ναυπλίου μέχρι το Μπούρτζι. Την Παρασκευή ξεναγήθηκαν στον Βράχο της Ακρόπολης, μαθαίνοντας την ιστορία του από την ξεναγό, ενώ αργότερα επισκέφτηκαν το μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ, στη Νέα Μάκρη. Ακολούθησε επίσκεψη στο εμπορικό κέντρο «The Mall Athens». Το βράδυ δείπνησαν και διασκέδασαν σε μουσικό μεζεδοπωλείο.
Την τελευταία μέρα, και πριν την αναχώρηση για την Μυτιλήνη, εντυπωσιάστηκαν με τις οφθαλμαπάτες στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων ενώ συνέχισαν, μετά από μία πανέμορφη παραλιακή διαδρομή, με μία επίσκεψη στο Σούνιο και τον αρχαιολογικό χώρο, όπου κυριαρχεί ο Ναός του Ποσειδώνα στο υπέροχο φυσικό τοπίο. Η εκδρομή τελείωσε με την επίσκεψη στο Λαύριο, όπου οι μαθητές γευμάτισαν σε ψησταριά της περιοχής.
Κουρασμένοι, από την πληθώρα δραστηριοτήτων, αλλά ενθουσιασμένοι, οι εκδρομείς επέστρεψαν αργά το βράδυ στην Μυτιλήνη, μετά από μία εμπειρία που θα τους μείνει σίγουρα αξέχαστη!!!

 


Χριστός Ανέστη!

imagesdatafiles119194

StopbullyingΔώσε τέλος στον σχολικό εκφοβισμό!

Έχεις τη δύναμη.

Ακολουθήστε μας!

facebook logo 0  youtube